LA SOLUCIÓ PER LES HUMITATS PER CAPIL·LARITAT

HS-221 deshumidificador de parets

Model Europeo

privacy Secured by thawte y cumpliendo LOPD

Possibilitat de convertirse en partners de Humitat-Stop

Oferim als distribuïdors la possibilitat de convertir-se en socis de Humitat-Stop i generar noves oportunitats de negoci.
Amb Humitat-Stop podrà oferir als seus clients tots els nostres productes amb importants descomptes. Podrà comptar amb la nostra experiència i suport tècnic per a garantir un elevat nivell de qualitat.
Per a professionals com a arquitectes, administradors de finques, empreses de rehabilitació i pintura, Humitat-Stop ofereix tot el seu suport tècnic, i descomptes.
Utilitzant la nostra solució ecològica HS-221, augmenta la seva productivitat resolent els problemes de capil·laritat dels seus clients per sempre. Només es necessiten 3 minuts per a la instal·lació de l'equip, sense ajustos posteriors ni calibratges, i sense manteniment.
Aquest equip està certificat amb la marca CE per a Europa, i FCC per a Amèrica. També està certificat CE i pel ICNIRP que no és en absolut nociu per a la salut.

La solució definitiva garantida

Amb el HS-221 vostè resol els problemes d'humitats per capil·laritat. Aquestes són les que pugen per les parets des del sòl o també des d'un costat en soterranis. També apareixen entre les rajoles del sòl, deixant un rastre de salnitre
Cal ressaltar la rapidesa i eficàcia en l'assecat de parets. Es constata que en menys de 4 mesos s'assequen parets fetes amb maó o blocs de formigó. Per a parets gruixudes sense fonamentació en què posaven de farcit tot el que trobaven es triga com a màxim 9 mesos a assecar.
Aquest equip té una garantia de 15 anys i de satisfacció. Si no estásatisfecho al cap d'un any, retornem l'import pagat a Humitat-Stop. Aquesta garantia amb tots els seus requisits pot descarregar-se de la nostra web.
El HS-221 elimina per sempre les humitats per capil·laritat en baixos i soterranis. La nostra gamma de potències és la més àmplia del mercat i aconsegueix de 50m2 fins a 2500m2 amb un només aparell. És possible instal·lar més d'un per a edificis majors o molt allargats.
Aquest equip serveix tant per a un edifici amb diversos apartaments, com a cases unifamiliars, o apariades. Una aplicació típica és el cas d'Iglesias, Catedrals, Museus, Ajuntaments, Biblioteques, Hotels, Clíniques,... La seva aplicació també és apropiada per a plantes comercials o industrials
Si desitja rebre més informació per a la distribució dels nostres productes ompli el nostre formulari en línia. També pot posarsee en contacte amb nosaltres a través del telèfon 699929832 ,o 936500468.
travalla amb nosaltres
  • email

    info@humitat-stop.com